Dawidek pilnie potrzebuje domku Jest śliczny i rozbrajający. Chodzi za Panią Elą jak piesek. Nie boi się ludzi, nawet obcych. Bawi sie z każdym, przytula się do kazdego.
Odezwij sie domku !!!!
Rozmawiałam z domkami Maciusia- Cypiska i Wikuni. Wszystko u kociaków w porządku. Wyglada na to, że są bardzo kochane. Tylko jeszcze Dawidek
witam! nie przejrzalam jeszcze calego forum, zapisalam sie tylko bo znalazlam Dawidka na allegro...i chce tylko napisac, ze sie zakochalam:) mialam przez 12 lat Artenisa, mojego kochanego kocura i teraz pusto w domu.. ale dlaczego jestescie tak daleko???bo ja jestem z poznania..mam nadzieje ze znajdzie jakis cieply dom taki słodziak
witam! nie przejrzalam jeszcze calego forum, zapisalam sie tylko bo znalazlam Dawidka na allegro...i chce tylko napisac, ze sie zakochalam:) mialam przez 12 lat Artenisa, mojego kochanego kocura i teraz pusto w domu.. ale dlaczego jestescie tak daleko???bo ja jestem z poznania..mam nadzieje ze znajdzie jakis cieply dom taki słodziak
pozdrawiam
Witaj
Widzę, że powstaje Fanklub Dawidka . W zeszłym roku mieliśmy Fanklub Pazurka. Sporo osób
walczyło o jego zdrowie i życie. Na szczęście Dawidek jest zdrowy i do szczęścia potrzeba mu tylko dobrego domku .
Na Dawidka już czeka domek. Maluch walczy z grzybkiem, mm pisała, że już chore miejsce zarasta sierścią Kociak czuje się dobrze, pozostaje więc trzymać kciuki za szybki powrót do zdrowia i udaną adopcję
A skąd go Kasiu kochana wyczarujesz?
Poza tym czytaj dokładnie. W pierwszym zdaniu mojego poprzedniego postu jest napisane:"Na Dawidka już czeka domek."
Mm zawarła z Fundacją ustną umowę - została opiekunką Dawidka na czas do jego adopcji i miała systematycznie przekazywać nam informację o kociaku, miała go ogłaszać na portalach adopcyjnych.
Od dłuższego czasu nie mamy z mm kontaktu - nie odbiera telefonu, nie odpowiada na maile.
Mm odwiedza chatulowe forum pytam więc
CO DZIEJE SIĘ Z DAWIDKIEM ?
- czy został zaadoptowany?
- jeżeli nie to gdzie obecnie przebywa?
- jaki jest stan jego zdrowia?
- dlaczego nie można znaleźć w necie jego aktualnych ogłoszeń?
Mam nadzieję, że otrzymamy odpowiedzi na te pytania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum